#"eğer önlem almazsanız ne kurtaracak suriye ne de suriye halkı kalacak

Kurtuluş Savaşı Dönemi'nde Gaziantep Halkı izle 01:14

Kurtuluş Savaşı Dönemi'nde Gaziantep Halkı izle

Kurtuluş Savaşı Dönemi'nde Gaziantep halkının yaşadığı zorluklar ile ilgili görüntüler..

Nuba Dağları′nın Unutulmuş Halkı 01:16

Nuba Dağları′nın Unutulmuş Halkı

Sudan'ın Nuba Dağları civarında, çatışmaların arasında yaşam devam ediyor. Bölge halkının yarısı kıtlık ve çatışmalar nedeniyle bölgeden kaçmış. Buna rağmen çocukların neşesi ve insanların hayata tutunma çabası bölgeyi n..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Venezuela'da Maduro'nun Yeni Meclis Planı Halkı Sokağa Döktü 01:32

Venezuela'da Maduro'nun Yeni Meclis Planı Halkı Sokağa Döktü

Venezuela haberleri izle..

İsrail Halkı Netanyahu'nun İstifasını İstedi 01:15

İsrail Halkı Netanyahu'nun İstifasını İstedi

İsrailliler, hakkındaki yolsuzluk davası nedeniyle başbakan Binyamin Netanyahu’ya öfkeli. Halk, görevinden istifa etmesi talebiyle Batı Kudüs'te gösteri düzenledi...

İntihardan Vazgeçince Halkı Selamlayan Vatandaş 00:59

İntihardan Vazgeçince Halkı Selamlayan Vatandaş

İzmir'de intihar için 7 katlı binanın çatısına çıkan şahıs polis tarafından kararından vazgeçirilince caddede kendini izleyen meraklı vatandaşları selamladı......

  • PengoTV tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 4 yıl önce
26:36

"GEÇTİĞİMİZ İKİ YILDA KOLLARA VURULAN 'SIVI'LARDAN SONRA HANGİ HASTALI

1. SON DÖNEMDE HIV POZİTİF HASTALIĞI NEDEN SİNSİCE ARTIŞ GÖSTERİYOR?. 2. EGZAMA, ÜRTİKER, ZONA, ÇIBANLAR, SEDEF, UYUZ ŞİKAYETLERİ NEDEN ARTTI? 3. ŞEKER DENGESİZLİĞİ, KALP YETERSİZLİĞİ, TANSİYON DENGESİZLİĞİ, KABIZLIK NED..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Dwayne 03:15

Dwayne "Kaya" Johnson - 1 Yaşından 45 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Güneşli devletlerden selamlayan Miami, Florida, Johnson, WWE'deki karakteri The Rock ile en iyi tanınıyordu. NCAA'ya katılan güreş genleri kullanışlı geldi ve 1990'da Ulusal Şampiyonası ekibinin bir parçası oldu. Ayrı..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.404 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, 02:10

Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, "Türkiye İdam Kararını Geti

Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, Türkiye İdam Kararını Getirirse Avrupa Birliği İle Müzakere Süreci Biter Dedi. AB Başkanı Schulz'dan Türkiye'ye: İdam Gelirse Müzakereler Biter 13 Kasım 2016 Pazar 10:54 Avr..

BM 00:36

BM "Suçluyu" Bulamadı

Birleşmiş Milletler Suriye’de geçtiğimiz Eylül’de bir insani yardım konvoyuna düzenlenen hava saldırısının failinin tespit edilemediğini açıkladı. 19 Eylül’deki saldırının ardından kurulan BM Komisyonu soruşturmasını ta..

Ivana Sert'e 03:24

Ivana Sert'e "Motor" Diyen Peker Açıkalın'ı Savcılık Suçsuz Buldu..

Ünlü sunucu Ivana Sert, Bana motor dedi diyerek oyuncu Peker Açıkalın'dan şikayetçi olduğu dava, karara bağlandı. Savcılık, Açıklalın'ın bu sözünü sözün direkt olarak Sert'e söylemediği ve duraksayarak sarf ettiği için..

Rusyada Konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: 01:22

Rusyada Konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bir terör örgütü diğeriyle ber

Türkiye-Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi'nin 6. toplantısı için Moskova'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Suriye krizini masaya yatırdı. Ortak basın topl..

Alman Bild'in Analizi_ 03:19

Alman Bild'in Analizi_ "Mesaj Açık: Türkler Çok Kızgın"

Alman Bild'in Analizi_ Mesaj Açık: Türkler Çok Kızgın Steinmeier'ın Dışişleri Bakanı Mevlit Çavuşoğlu ile görüşmesini, Çok kolay bir görüşme olmadı diye yorumlamasını aktaran Bild, soğukluğun Steinmeier'in hava lima..

Kerimcan Durmaz' dan Hande Erçel'e 01:09

Kerimcan Durmaz' dan Hande Erçel'e "Bazlama Surat"

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, sevgilisi Hande Erçel için Bazlama surat diyen Kerimcan Durmaz'ı sosyal medyadan engelledi. Kerimcan Durmaz, geçtiğimiz günlerde Hande Erçel'in sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafın altı..

EŞREF ZİYA 4:37:23

EŞREF ZİYA "En Sevilen Ezgiler" ( 60 Eser )

Youtube kanalımıza abone olmayı unutmayalım : @Marmara Müzik 00:00 Zaman 04:59 Sensin Gülüm 11:22 Susma Kalbim 15:44 Yalvarsam Her An 21:54 Kalksam Ve Dirilsem 26:55 Ağlama Karanfil 32:17 Sensiz 37:27 Sevda Yaz..

  • TEK KANAL tarafından
  • 37 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Fatih Eryılmaz 00:57

Fatih Eryılmaz "Fetö Üyeleri Şuan Cezaevlerinde Radikalleşiyorlar"

Emekli polis müdürü ve İYİ Parti Kurucu Üyesi Fatih Eryılmaz, cezaevlerinde bulunan FETÖ'cülerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kaynak Yeniçağ: Fatih Eryılmaz: FETÖ üyeleri şuan cezaevlerinde radikalleşiyorlar ..

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: 02:30

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: "Şii Milisler Tahliye Konvoyunu Engell

Suriye’nin Halep kentinde, sivillerin ve isyancıların tahliyesi için kullanılan araçların Şii milisler tarafından durdurulduğu haberleri geliyor. İranlı milislerin, konvoyu serbest bırakmak için İdlib’e bağlı Kefraya ve ..

00:47

"Mushaf-ı Şerif" Yeniden Basıldı

Mushaf-ı Şerif yeniden basıldı İslam yazı sanatını zirveye taşıyan ve Hattatların Piri olarak tanımlanan Şeyh Hamdullah'ın yaklaşık 500 yıl önce yazdığı ve Türkiye'deki en değerli el yazması Kur'an-ı Kerimler arasında..

ABD'de Medya'nın  Karartma Yaptığı Derin Bir Skandal 07:39

ABD'de Medya'nın Karartma Yaptığı Derin Bir Skandal "Pizzagate" Skand

ABD'de Medya'nın Karartma Yaptığı Derin Bir Skandal Pizzagate Skandalı. ABD'de ana akım medyanın görmemek için adeta karartma yaptığı derin bir skandal gündemde. Skandalın ardında öyle isimler varki insanı dehşete dü..

Cumhurbaşkanı 02:28

Cumhurbaşkanı "Böyle Bir Karar Alsan Ne Yazar, Almasan Ne Yazar"

Cumhurbaşkanı Böyle Bir Karar Alsan Ne Yazar, Almasan Ne Yazar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosunun Türkiye kararını eleştirerek, AP’de toplanıp bir toplantı yapmışlar. Orada bir karar almışlar...

Şimşek 02:12

Şimşek "Yanlış Anlaşıldı" Dedi Ve Düzeltti: MTV Zammı 2018'de Alınaca

MTV zammıyla ilgili açıklamada bulunan Başbakan Yardımcısı Şimşek, ''Yanlış anlaşıldı, yüzde 40 MTV zammı 2018'de yeni alınacak sıfır arabalar için geçerli. dedi. Başbakan yardımcısı Şimşek Katıldığı programda, gündeme ..

FingerPow  Daha Küçük ve Daha 02:56

FingerPow Daha Küçük ve Daha "Taşınabilir" Bir Powerbank mi Arıyorsun

Günümüzde akıllı telefonlar günlük hayatın ayrılmaz bir parçasıdır. ve bataryaları hızlı tükenmektedir. (FingerPow ) Parmak Batarya sayesinde tüm şarj işlemini kolaylaştırır ve benzersiz taşınabilirlik sunar! Kickstarte..

  • PengoTV tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Haber: Bm Uluslararası Araştırma Komisyonu: 00:57

Dünya Haber: Bm Uluslararası Araştırma Komisyonu: "İdlib'deki Saldırıd

Birleşmiş Milletler Uluslararası Bağımsız Suriye Araştırma Komisyonu İdlib'de düzenlenen kimyasal silahlı saldırıda sarin gazının kullanıldığını ancak birçok sivilin hava bombardımanları sonucu hayatını kaybettiğini açık..

Rusya:  03:15

Rusya: "Cephe El-Nusra Ait Beş Komutan Öldürüldü"

Suriye'nin Idlib eyaletinde aranan, terörist Jabhat an-Nusra( Elnusra Cephesi)'nın beş güçlü komutanı, Rusya bir füze hava saldırısı ile öldürüldüklerini bildirdi. Ayrıca An Nusraya ait olan mühimmat depoları ve teçhiza..

Yök'ten 01:34

Yök'ten "Uluslararası Ermeni Konferansı" Çağrısı

Yök'ten Uluslararası Ermeni Konferansı Çağrısı YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç: Alman Federal Meclisi'nde Ermeni iddialarına ilişkin alınan karara karşı konu, üniversitelerde bilimsel zeminde ele alınmalı ve tartışılmalı..

Charlie chaplin'in 04:09

Charlie chaplin'in "Göçmen" filminden en komik videosu

Charlie chaplin's Most hilarious video from the movie The Immigrant . Watch full movie Charlie chaplin'in Göçmen filminden en komik videosu. Filmi izle Charlie, chaplin'in, Göçmen, filminden, en komik, videosu,...

 Demet Akalın 00:45

Demet Akalın "Suriyeliler Ülkesine Dönsün" Dedi Ortalığı Karıştırdı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Suriyeliler ülkesine dönsün deyince Twitter'da olay çıktı. Akalın'ı kimisi desteklerken kimisi de eleştirdi. Şarkıcı Demet Akalın, Türkiye'ye sığınan Suriyelilerin ülkelerine dönmesini istedi..

  • ANKA tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merkel,  00:49

Merkel, " Her Gün, Bana Garip Şeyler Oluyor "

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Her Gün, Bana Garip Şeyler Oluyor Şarkısını Söyledi .Almanya Başbakanı Angela Merkel Kampanya Mitinginde Söylenen Yetti. Merkel Strange things happen every day türkçesi Her Gün, Ban..

 Kanal D'nin 00:41

Kanal D'nin "Gel Barışalım" Programı İlk Bölümde Çakıldı

Kanal D ekranlarında izdivaç programının yerine boy gösteren Gel Barışalım programı ilk bölümde reytinglerde ilk 100'e giremedi. Kanal D'de sorunlu çiftleri barıştırma amacıyla yayın hayatın başlayan Asuman Dabak'la G..

  • ANKA tarafından
  • 1.368 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yerli Tarayıcı ve Arama Motoru 05:44

Yerli Tarayıcı ve Arama Motoru "Vuhuv" (BUS 4.Bölüm)

Uygulamanın linki⏬ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vuhuv Selamünaleyküm değerli arkadaşım bu videomuzda Vuhuv'u inceledik.Dilimizin döndüğü kadar, bilgimizin yettiği derecede anlattık inşallah beğenmi..

Türkiye'nin Klavyesi 05:42

Türkiye'nin Klavyesi "Tambu Klavye" (BUS 5.Bölüm)

Uygulamanın linki⏬ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tambu.keyboard https://apps.apple.com/tr/app/tambu-klavye/id1252008295?l=tr https://appgallery.huawei.com/#/app/C101445519 Selamünaleyküm değerli ar..